top of page

Musicalles bij de Musicaltuin

Ontdek jouw talent, straal in de spotlights en beleef magische momenten bij De Musicaltuin. Schrijf je vandaag in voor een proefles in september en laat jouw ster schitteren tijdens de musicalles

Utrecht | Leidsche Rijn - vrijdagmiddag

15:00-16:00 uur - Groep 1/2

16:00-17:00 uur - Groep 3/4 

17:00-18:30 uur - Groep 5/6

Amsterdam | IJburg - woensdagmiddag

15:00-16:00 uur - Groep 1/2

16:00-17:00 uur - Groep 3/4 

Voor wie zijn onze lessen? 

Onze lessen zijn (nu nog) voor alle kinderen van 4 t/m 10 jaar die dol zijn op dansen, zingen en toneelspelen en in groep 1 t/m 6 zitten. De lessen zijn speciaal ontworpen voor kinderen in deze betoverende leeftijdsgroep. We bieden in onze musicallessen een veilige en stimulerende omgeving waar jouw kind zijn of haar creativiteit kan laten bloeien. Bij De Musicaltuin begrijpen we dat elk kind uniek is, en we koesteren hun natuurlijke drang naar verbeelding en ontdekking.

Musicalles Leidsche Rijn

Groep 1/2

Deze les is voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. 

Musicalles Leidsche Rijn

Groep 3/4

In groep 3/4 zitten kinderen van 6 en 7 jaar oud. 

IMG_5813.heic

Groep 5/6

In groep 5/6 zitten kinderen van 8 en 9 jaar oud. Op dit moment alleen in Utrecht.

Wat is musicalles?

Musicalles is een magische reis waar muziek, dans en theater samenkomen in een harmonieuze symfonie van creativiteit. Bij [Naam van de Theaterschool] geloven we in de kracht van musicals als een geweldig middel om jonge geesten te inspireren en te laten schitteren. 

Maar musicalles gaat verder dan bewegen en zingen. Het theater is hun magische speeltuin, waar ze hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan en waar hun creativiteit tot leven komt. Ze worden acteurs en actrices in hun eigen verhalen, ze ontdekken verschillende personages en beleven een reis vol zelfexpressie en zelfontplooiing.

Bij De Musicaltuin leggen we niet alleen de nadruk op presteren, maar ook op het ontwikkelen van zelfvertrouwen, samenwerking en zelfbewustzijn. We creëren een ondersteunende omgeving waarin elk kind zich veilig voelt om te stralen en hun ware potentieel te ontdekken.

Musicalles Leidsche Rijn
Musicalles Leidsche Rijn

Zang

Zingen is als een betoverende melodie die rechtstreeks uit het hart komt. Het is de kunst van het uiten van emoties, verhalen en gevoelens door middel van prachtige klanken en tonen. Of je nu een ervaren zanger bent of gewoon je stem ontdekt, zingen laat je stralen en verbindt je met je innerlijke muzikale essentie.

Dans

Dansen is als een vreugdevolle symfonie van beweging, een taal zonder woorden. Het is de kunst van het jezelf laten gaan op het ritme van de muziek, en je emoties uitdrukken met elke sprong en draai. Dansen is vrijheid, plezier en zelfexpressie - een prachtige manier om jezelf te uiten en verbonden te voelen met de wereld om je heen. Dus laat de muziek je leiden en dans alsof niemand kijkt!

activiteiten ijburg
activiteiten ijburg

Spel

Toneelspelen is als het dragen van verschillende maskers, elk met een uniek verhaal om te vertellen. Het is een meeslepend avontuur waarin je nieuwe werelden verkent, emoties omarmt en in de huid kruipt van leuke personages. Door toneelspelen ontwikkel je niet alleen je acteervaardigheden, maar ook je zelfvertrouwen en empathie.

Waar wordt de musicalles gegeven?

We hebben twee leslocaties in Amsterdam (Ijburg) en in Utrecht (Leidsche Rijn). De Musicallessen worden gegeven in een geschikte ruimte. Op beide locaties is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee op locatie. De kinderen verzamelen voor de ingang en worden opgehaald door de juf. De eerste keer mogen de ouders gezellig de les bijwonen, om de keren erna de laatste 10 minuutjes van de les te zien. Zo blijven de ouders ook een beetje op de hoogte van wat we doen. 

Wanneer wordt de musicalles gegeven?

De musicallessen worden gegeven op woensdagmiddagen op IJburg en vrijdagmiddag in Leidsche Rijn, buiten de schoolvakanties om.  Door op de onderstaande button te klikken, open je het jaarrooster waarop de start en de overige lessen te zien is.  We sluiten het seizoen af met een mooie eindpresentatie. 

bottom of page