top of page
IMG_2209.heic

Musicalles bij de Musicaltuin

Afgelopen september zijn we gestart met onze musicallessen, maar je kind kan op ieder moment in het jaar een gratis proefles mee doen. 

Jullie zijn van harte welkom!

Voor wie zijn onze lessen? 

Onze lessen zijn (nu nog) voor alle kinderen van 4 t/m 7 jaar die dol zijn op dansen, zingen en toneelspelen en in groep 1, 2, 3, of 4 zitten. Dus zingt jullie kind de hele dag door? Danst hij of zij alsof ze elke dag op een groot podium staat? Of kan jullie kind wel een creatieve of zelfverzekerdheid boost gebruiken? Geef jullie kind dan op voor een gratis proefles en doe vrijblijvend een keertje mee. 

Deze les is voor kinderen van 4 en 5 jaar oud. Groep 1/2 krijgt 60 minuten op

woensdagmiddagen van 15.00 tot 16.00 uur. 

Groep 1/2

IMG_4978.jpg

(bijna vol)

Groep 3/4

In groep 3/4 zitten kinderen van 6 en 7 jaar oud. Zij krijgen 60 minuten les op

woensdagmiddagen van 16.00 tot 17.00 uur.

Musicalles groep 3/4 .jpg

Wat is musicalles?

Musicalles bestaat uit drie disciplines: zingen, dansen en toneelspelen. Deze komen dan ook alle drie aanbod in de les, afgestemd op de leeftijdscategorie. Waar in groep ½ de drie disciplines nog gecombineerd worden en op een creatieve en speelse manier worden aangeboden, worden de drie disciplines bij groep ¾ al iets meer gescheiden. 

meisje.png
IMG_2209.heic

Zang

We leren tijdens de lessen verschillende liedjes aan. Zowel échte musicalliedjes (Annie/Matilda/...) als liedjes van Kinderen voor Kinderen komen voorbij. Liedjes die aansluiten bij de leeftijdscategorie en die wellicht thuis ook grijs zullen worden gedraaid. De liedjes zullen naar de ouder worden toegestuurd, zo kunnen de kids thuis ook verder door blijven zingen.

Dans

Juf Dewy's eerste passie is altijd dansen geweest. In de lessen leren kinderen zich bewust worden van zowel hun eigen ledematen, als de ruimte om zich heen. 

Wij zijn daarbij ook van mening dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met lichaamsbeweging. 

Waarom dan niet op zo'n speelse en creatieve manier als dansen?

IMG_4978.jpg
image1.jpg

Spel

Maak je klaar voor de Oscars! 

De fantasie van de kinderen wordt enorm geprikkeld. Ze leren creatief zijn, out-of-the-box te denken, en ze worden taliger tijdens de musicallessen. 

Met kleine scènes, maar vooral leuke spelletjes motiveren we sociaal gedrag, en vriendschap op de koop toe!

Waar wordt de musicalles gegeven?

De Musicallessen worden gegeven in het knusse Vrijburchttheater op IJburg. Onder het theater zit een café waar we iedere les zullen verzamelen om vervolgens gezamenlijk naar boven te gaan. De eerste keer mogen de ouders gezellig de les bijwonen, om de keren erna de laatste 10 minuutjes van de les te zien. Zo blijven de ouders ook een beetje op de hoogte van wat we doen. 

Wanneer wordt de musicalles gegeven?

De musicallessen worden gegeven op woensdagmiddagen, buiten de schoolvakanties om. 

Door op de onderstaande button te klikken, open je het jaarrooster waarop te zien is dat ons seizoen start op 7 september en we feestelijk afsluiten met een mooie eindpresentatie. 

bottom of page